به گزارش سلام نو، رئیس سازمان دامپزشکی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از بخش های مختلف اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس این طرح باید در ارائه گوشت تولیدی ضوابط خاصی رعایت شود که با تجهیز ۶۸ کشتارگاه به خط ۲ کشتار، تخلیه و بسته بندی اتوماتیک زمینه این امر فراهم شده است.
علیرضا رفیعی پور گفت: مرغ های استحصال شده در این کشتارگاه ها، با وزن ۱.۲ تا ۱.۸ کیلوگرم است که البته اولویت ما، تامین بازار داخل و سپس صدور این فرآورده دامی است.
وی افزود: فرآورده های خام دامی کشور به مقصد کشورهای قطر، عمان، عراق، افغانستان و برخی دیگر از کشورهای آسیای میانه صادر می شود و صادرکنندگان تلاش دارند تا در بازار کشورهای اروپایی، روسیه و ترکیه هم حضور یابند.
وی گفت: در چند ماه گذشته حدود ۱۴ هزار تن تخم مرغ تولیدی کشور صادر و حدود هزار تن گوشت مرغ هم راهی بازارهای خارج کشور شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی خاطرنشان کرد: برای ارتقای توان رقابتی کشور در بازار خارج، تلاش ما این است که در آینده ۲۶۰ کشتارگاه، به خط ۲ مجهز شود.
رفیعی پور افزود: سالانه سه میلیون تن فرآورده دامی از کشور، صادر می شود.
وی درباره واردات گوشت هم گفت: دنبال این هستیم تا با صنعتی شدن دامداری ها، بهره وری در دامپروری افزایش یابد و با توسعه تولید دام، واردات گوشت به صفر برسد.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: اکنون سالانه ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تن گوشت وارد کشور می شود و نیاز سالانه کشور به این محصول ۹۰۰ هزار تن است./ ایرنا