شارژ ماشین‌های برقی همواره مورد دغدغه استارتاپ‌های مختلف بوده و ادعاهایی مبنی بر شارژ سریع خودروها مطرح کرده‌اند. حال یک استارتاپ در دانشگاه کمبریج اعلام کرده  که با استفاده از فن آوری جدیدش می توان خودروهای برقی را در کمتر از 6 دقیقه شارژ کرد و این قابلیت تا سال دیگر میلادی قابل اجراست.

به گزارش سلام نو، این استارتاپ که Echion نام دارد توسط دکتر جین دی لا ورپیلیری (De La Verpilliere)، دانشجوی دوره دکترا دانشگاه کمبریج در رشته علوم نانو بنیان نهاده شده است.

او مدعی است که توانسته پودری را تولید کند که می تواند جایگزین گرافیت در داخل سلول های باتری لیتیوم یونی شود. در این صورت شارژ مجدد بسیار سریع باتری ها بدون آسیب رساندن به آن ها میسر می شود.

او در مصاحبه ای با سایت کمبریج ایندیپندت گفته است:

پودرها هسته مرکزی باتری های لیتیومی هستند. پودر جدید می تواند زمان شارژ مجدد باتری را در حالت شارژ سریع از 45 دقیقه به تنها 6 دقیقه کاهش دهد و به همین دلیل دیگر اختلافی بین خودروهای برقی و بنزینی دیده نمی شود.

تفاوت این استارتاپ با دیگر استارتاپ های مدعی در این زمینه آن است که دکتر جین دی لا ورپیلیری توانسته در نسخه های پیش تولید ادعای خود را به اثبات برساند. قرار است سرمایه گذار خصوصی دیگری علاوه بر دانشگاه کمبریج بر روی این استارتاپ سرمایه گذاری کند.

در حال حاضر این استارتاپ در حال کار بر روی روش های آسان تر تولید این پودر بوده تا به سرعت به مقدار 1000 تن از آن دست یابد.

به طور طبیعی استارتاپ های کمی در سرتاسر جهان توانسته اند نظر شرکت های بزرگ باتری سازی را در زمینه فن آوری ها جدید به خود جلب کرده و آن ها را متقاعد کنند. این استارتاپ مدعی است که به راحتی می توان این پودر را جایگزین گرافیت های فعلی کرد.

در هر صورت باید دید که آیا این ماده جدید می تواند آینده باتری های لیتیوم یونی را به کلی تغییر دهد یا خیر.

پیش از این شرکت های بزرگی همچون گروه فولکس واگن با همکاری دانشگاه MIT قصد تولید نسل جدید باتری های حالت جامد را داشته اند و استارتاپ سوییسی ای نیز در این زمینه فعالیت های به نسبت گسترده ای انجام داده بود.

/دیجیاتو

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***