سلام نو - سرویس سیاسی: روز گذشته در رخدادی جنجالی بنیاد مستضعفان به عنوان مالک ساختمان دانشکده خبر تهران وابسته به خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) اقدام به پلمپ این ساختمان به دلیل اجاره عقب افتاده آن کرد و پرویز فتاح رئیس جدید بنیاد مستضعفان در توییتی دلیل این اقدام خود را این گونه شرح داد:
عمدا از دانشکده خبر شروع کردیم تا خبرش به گوش همه برسد عزم جدی است. اموال مستضعفان دست هر مقام و منصبی باشد باید برگردد. مخلص و ارادتمند اهالی رسانه و دانشجویان عزیز هستیم. گفتیم فعلا ملاحظه و فک پلمب کنند ولی مهلت تا پایان مرداد خواهد بود. این بار را ملاحظه کردیم ولی بعدا ملاحظهای در کار نیست.
پرویز فتاح عملکرد قابل قبولی نسبت به دیگران مدیران کمیته امداد داشت و از مدیران کارآمد نظام حساب میشود ولی حرکت روز گذشته او سوالهای بی جواب بسیاری را در ذهن ایجاد میکند.
مهمترین سوال این است که هدف واقعی فتاح از پلمپ ساختمانی که در اختیار خبرگزاری ایرنا است چه بوده؟ آیا هدفش همان است که در توییتری ذکر شده یا پای مسائل دیگری در میان است.
پدرام الوندی، معاون خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی در توییتی با اشاره به گزارش چند روز پیش ایرنا درباره فتاح نوشت:
چند روز قبل ( ٢ مرداد ٩٨)، ایرنا در گزارشی از آقای پرویز فتاح خواسته بود گزارش مالی شفافی از زمان مدیریت در کمیته امداد ارائه کنند.
این که پرویز فتاح به چنین دلیل ایرنا را در اولویت برخورد قرار دهد اصلا مسئله دور از ذهنی نیست و در تمام این سالها ثابت شده که انگیزههای شخصی مدیران در اولویت بندی و حتی ایجاد پروژهها و برنامههای مختلف بسیار موثر است، ولی مسئله اینجا است که گزارش مورد اشاره الوندی موضعی همدلانه با فتاح داشت و تنها یک سوال ساده پرسیده بود! آیا این سوال ساده اینقدر برای فتاح گران تمام شده؟
مسئله دیگری که بسیار مورد توجه قرار گرفته رنگ بوی انتخاباتی این کنش احمدینژاد گونه پرویز فتاح است. نکتهای که از دید الوندی هم پنهان نماند و در پاسخ به توییت فتاح نوشت:
جدای از اینکه ادبیاتِ توییت چقدر آشناست و سالها پیش نمونه اصلی آن را شنیدهایم و کشور از آن آسیب هم دیده است، خوب است بفرمایند چرا به جای اقدام از طریق مراجع قضایی نیروهای لباس شخصیِ در اجاره بنیاد، به ساختمان دانشکده هجوم بردهاند؟
پرویز فتاح پیش از ابراهیم رییسی جدیترین نامزد اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری 96 بود و بسیاری سعی کردند تا او را وارد گود رقابت با حسن روحانی کنند، اما فتاح ترجیح داد با رییس جمهور مستقر وارد چالش نشود و به شکلی شفاف اعلام کرد که قصد حضور در انتخابات را ندارد.
ولی حالا ماجرا فرق دارد! دوران رییس جمهور مستقر به پایان آمده و بازی انتخابات ریاست جمهوری در سال 1400 با 1396 بسیار متفاوت است. مردم این روزها تشنه عدالت، برخورد با فساد و کارآمدی در مدیریت هستند چیزی که منطبق بر تصویری ارائه شده از پرویز فتاح است، مدیری کارآمد و تکنوکرات که دغدغه عدالت دارد و حالا هم در تلاش برای گرفتن حق مستضعفین است! حتی اگر در خبرگزاری ایرنا باشد!
با این تفاسیر کاش کسی در میان مشاورین پرویز فتاح باشد که به او بگوید این راه که برای برند سازی خود در انتخابات 1400 آغاز کرده نه سرانجام خوشی برای او دارد و نه سرانجام خوشی برای کشور. این که در کشوری که قانون حاکم است و پلیس و قوه قضاییه وجود دارد یک بنیاد به واسطه پول و قدرتش اقدام به پلمپ و برخورد با مستاجر بکند نشان از کارآمدی و عدالت و اینچیزها نیست! نشانه راه محمود احمدینژاد است، پوپولیستی که برای ایران هزینهها بسیاری تراشید.
پرویز فتاح اگر قصد ضربه شست نشان دادن به قدرتمندان و پس گرفتن حق مستضعفان را دارد اول به سراغ دفاتر و امکانت چهرههای سیاسیای همچون عزتالله ضرغامی، غلامعلی حدادعادل و محمود احمدینژاد برود.