سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: برای نهضتی ها باید آزمون برگزار شود ولی برای گروه‌های دیگر برای خیر. ولی معتقدیم هیچ کس نباید وارد آموزش و پرورش شود مگر از محل دانشگاه فرهنگیان عبور کند.

وی افزود: یکی از بزرگترین کارهای نظام تعلیم و تربیت حرکت به سمت کنش آموزی و انتقال مهارتهای زندگی چون مهارت به زیستن و مهارت‌های فنی و حرفه ای است. امروز دانش آموزان رشته فنی و حرفه ای و کاردانش در بیش از ۲۰۰ رشته تحصیل می‌کنند و در مدارس تیزهوشان، سمپاد مهارتی طراحی شده و تمام تلاش‌ها به این سمت است که از حافظه گرایی صرف فاصله بگیریم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ساعت آموزش در ایران ۲۹۰۰ ساعت در کل ۱۲ پایه است در حالی که میانگین جهانی ۸۰۰۰ ساعت است گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم استانداردهای نظام جامع فنی و حرفه ای را افزایش دهیم و بتوانیم ادعا کنیم دانش آموزان بعد ۱۲ سال دست کم یک مهارت متناسب با استعدادهایشان فراگرفته‌اند.

حسینی درباره بکارگیری نیروهای نهضتی و پیش دبستانی نیز عنوان کرد: مصوبه مجلس است که پیش دبستانی ها و آموزشیاران نهضت سواد آموزی و نیروهای شرکتی مشمول شوند، ولی جذب باید متناسب با نیاز آموزش و پرورش که متناسب با شرایط بوم و مقطع است، باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: برای نهضتی ها باید آزمون برگزار شود ولی برای گروه‌های دیگر برای خیر. ولی معتقدیم هیچ کس نباید وارد آموزش و پرورش شود مگر از محل دانشگاه فرهنگیان عبور کند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قانون تعیین تکلیف، مصوب ۱۳۹۷ است و وقتی قانون شد تکلیفی برای وزارتخانه است گفت: ۱۰۵ هزار نفر مشمول‌اند که البته برای آنها دوره‌های توانمندسازی خواهیم گذاشت. اول مهر بیش از ۶۰ هزار خروجی بازنشسته داریم که بخش اعظمی از طرق مختلف و همین روش جبران می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۰ هزار ماده ۲۸ فارغ التحصیل و مهر وارد مدارس می‌شوند و بیش از ۵۰۰۰ نیروی خدماتی خواهیم داشت و از طریق استمرار خدمت نیروهای در آستانه بازنشستگی نیز بخشی از نیروها را تامین می کنیم گفت: ۲۵ هزار نفر نیز امسال از طریق کنکور سراسری پذیرفته و وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند. تمام توان خود را در این راستا بکار گرفتیم.

وی افزود: اول مهر جشن پایان مدارس خشتی و گلی به جز سیستان و دوم جشن پایان بخاری‌های نفتی و همچنین اجرای کامل پروژه مهر بویژه برای سیل‌زده‌ها خواهیم داشت و در کل ایران یک کلاس بدون معلم باقی نخواهد ماند.

وی درباره مشکلات ثبت نام مدارس نیز گفت: ۲۴ نوع مدرسه داریم، یک نوع آن مدارس دولتی است. ثبت نام تقاضامحور است؛ هر دانش آموزی در هر نقطه‌ای تقاضا داشته باشد دولت باید پاسخ دهد. یک دانش آموز نداریم که کلاس برای وی نباشد اما معتقدیم بهترین مدرسه نزدیکترین مدرسه است. انواع مدارس را داریم. برخی شهریه دارند، برخی آزمون دارند و هرکدام شرایط خاص خود را دارند. روند نظارتی در حال انجام است و به خوبی ثبت نام ‌ها انجام خواهد شد./ایسنا

به گزارش سلام نو، سیدجواد حسینی در حاشیه نوزدهمین کنگره پرسش مهر رئیس جمهور که در سالن اجلاس سران برگزار شد با بیان اینکه خوشبختانه با حضور همکاران و دانش آموزان نوزدهمین کنگره برگزار شد و رئیس جمهور پرسش اساسی مطرح کرده بود مبنی بر اینکه چه مهارت‌هایی لازم است آموخته شود گفت: آثاری در رشته‌هایی چون آوایی، هنرهای تجسمی و... به دست ما رسید و ۲۵۰ نفر تقدیر شدند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***