به گفته بسیاری از افرادی که از نزدیک باستی هیلز را دیده اند کاخ نیاوران و سعدآباد آنچنان حرفی در مقابل ویلاهای گران قیمت این منطقه ندارد. باستی هیلز در منطه لواسان مشرف به سد لتیان منطقه ای کاملا خصوصی است که با حصار و دیوارهایی به ارتفاع 7 متر از شهر جدا شده اند.

سلام نو – سرویس اجتماعی: در هفته های اخیر تصاویر و فیلم هایی از شهرک باستی هیلز در لواسان دست به دست شده که بازخوردهای گوناگونی با خود به همراه داشته است. شهرکی لاکچری که به نوعی بازسازی بورلی هیلز، یکی از گران قیمت ترین نقاط کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکا است.

به گزارش سلام نو، به گفته بسیاری از افرادی که از نزدیک باستی هیلز را دیده اند کاخ نیاوران و سعدآباد آنچنان حرفی در مقابل ویلاهای گران قیمت این منطقه ندارد. باستی هیلز در منطه لواسان مشرف به سد لتیان منطقه ای کاملا خصوصی است که با حصار و دیوارهایی به ارتفاع 7 متر از شهر جدا شده اند.

هرچند اخیرا پس از واکنش های فراوان خبر رسیده که به دستور به دستور رییس حوزه قضایی لواسان گیت محافظت غیرقانونی این منطقه برداشته شده است. شرایط فعلی که اقتصاد کشور وضعیت بحرانی دارد و تنگناهای موجود در معیشت گله مندی بخش قابل توجهی از مردم را فراهم کرده است، عکس های منتشره از ویلاهای محیرالعقول این منطقه باعث شده خیلی ها لواسان را پایتخت جدید افراد به اصطلاح لاکچری بنامند.

آن طور که خراسان گزارش داده یکی از لاکچری‌ترین ویلا‌های این شهرک تقریبا دو هزار و ۵۰۰ متر زیربنا دارد. پارکینگ، انباری، بالکن، سونا، استخر، جکوزی، سالن ورزشی و خلاصه هرچه که دلتان بخواهد در آن پیدا می‌شود. تازه این ویلا نوساز است و همین پارسال ساخت آن تمام شده و یکی از ویلا‌های سوپرلاکچری در باستی هیلز است.

فارغ از رانت در ایجاد این ویلاهای لوکس، ساخت و ساز در این منطقه با زمین خواری و کوه خواری همراه بوده و به نظر می رسد اراده ای هم برای مقابله با این امر وجود ندارد. باستی هیلز هم همچون ایران مال دارای تخلفاتی است که به باور بسیاری تعمدا به آن رسیدگی نمی شود.

با این حال ورود هرچند کمرنگ دستگاه قضا به این پرونده اتفاق خوشایندی است. رئیس کارگروه راه و شهرسازی با تایید این مطلب و با بیان اینکه دستگاه‌ها آن‌طور که باید اراده‌ای برای مقابله با زمین‌خواری و کوه‌خواری در لواسان ندارند، اظهار کرده است: زمین‌خواران و سازندگان غیرمجاز به قدرت و ثروت متصل هستند. در سوی دیگر کسانی که از تخلفات جلوگیری می‌کنند جایگاهی در نظام اداری ندارند و سریع حذف می‌شوند.

حسین معصوم همچنین افزوده است: بهانه دستگاه‌ها برای عدم برخورد این است که ما امکانات و نیروی انسانی نداریم. اگر مسئولی هم بخواهد جلوی سازندگان را بگیرد با شکایت علیه‌ او پرونده‌سازی می‌کنند. همین حالا برخی در حال شکافتن کوهها در منطقه هستند و برای ساخت و ساز مجوز می‌دهند. وقتی مراقبت را بیشتر می‌کنیم، آنها به پشت کوه می‌روند و آن‌جا فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

امام جمعه لواسان هم درباره شکل گیری این شهرک 14 هزار متری اظهار کرده است: این شهرک علاوه بر نماد اشرافیت، خلاف قانون است چراکه این قطعه زمین اساسا خارج از محدوده شهری بوده، اما با موافقت مسئولان شهری این زمین تبدیل به یکی از لوکس‌ترین شهرک‌های اطراف پایتخت شده است: «پس از انعقاد این تفاهم نامه سازمان بازرسی به این پرونده ورود کرد. شورای شهر لواسان منحل شد و شهردار هم از کار برکنار و جلوی تفکیک زمین‌ها هم گرفته شد. کار به دادگاه کشید و در نهایت دادگاه هم حکم بر غیرقانونی بودن این اقدام داد.

در توییتر هم کاربران مختلفی نسبت به حواشی باستی هیلز واکنش نشان داده اند. یک کاربر در این رابطه توییت کرده است: بودجه عمرانی استان #کهگیلویه_و_بویراحمد در سال ۹۸ برابر ۶۱۴ میلیارد تومان یعنی کمتر از یک ویلای گرانقیمت شهرک #باستی_هیلز

کاربر دیگری مقایسه این منطقه با بورلی هیلز در کالفرنیا را نادرست دانسته و نوشته است: مقایسه #باستی_هیلز و بورلی هیلز کاملا اشتباست ثروت وظرفیتهای بورلی هیلز در خدمت اقتصاد کالیفرنیاست و درسال ۲۰۱۷ بیش از ۱۶هزار فرصت شغلی ایجاد کرده. باستی هیلز فقط مجموعه ایست از ثروتهای مخفی و شاید ناپاک.

کاربری هم توییت کرده است:

درباره بروزمناطق لاکچری مثل #باستی_هیلز چه میتوانیم کنیم جز آنکه درباره تخلفاتی مثل زمین‌خواری و کوه‌خواری درآنها، نحوه تشکیل این طبقات و دیوارکشی بین مردم باشرف و اشراف بی‌عار مطالبه‌گر باشیم.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***