در سال های گذشته که کاشت ناخن به محبوبیت امروز نرسیده بود اغلب خانم ها برای مراسم های رسمی خاصی مانند عروسی، تولد و...از ناخن های مصنوعی استفاده می کردند اما امروزه علاوه بر استفاده از ناخن مصنوعی، کاشت ناخن بسیار پرطرفدار است.
کاشت ناخن یکی از روش های زیبایی برای ناخن است که به مراقبت بسیاری نیاز دارد و افراد برای انجام این کار باید به مراکزی که تحت نظارت وزارت بهداشت است مراجعه کنند تا از به وجود آمدن آسیب ها جلوگیری کنند.
ناخن های مصنوعی یکی از روش های زیبایی برای ناخن ها هستند که با چسب های خاصی بر روی ناخن های طبیعی فرد گذاشته میشوند و ناخن های مصنوعی باید به طور مرتب عوض شوند که این موضوع می تواند باعث دردناک شدن ناخن ها شود.
کاشت ناخن از دیگر روش های زیبایی ناخن است که در فصل تابستان بیشتر انجام می شود و تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و...از جمله علت انجام این کار در این فصل هستند.
کاشت ناخن هم باعث آسیب به ناخن ها می شود که از جمله آن می توان به آسیب به نسوج اطراف آن و ابتلا به بیماری های قارچی اشاره کرد و ممکن است ناخن ها تخریب شوند که براساس میزان تخریب، درمان ناخن ها با دشواری همراه خواهد بود و گاهی هم درمان نسبی است.
قارچ یکی از آسیب های کاشت ناخن است که باعث می شود در ناحیه ناخن و زیر ناخن و اطراف نسوج آن، تورم، عفونت، التهاب و درد به وجود آید و گاهی این بیماری ها باعث می شوند که در ناخن ها تغییر رنگ و فرم به وجود آیند.
استفاده کردن طولانی مدت از ناخن مصنوعی و کاشت ناخن باعث ناصافی و تغییر ناخن، خط خط شدن آن، شکنندگی و خرد شدن ناخن و در برخی از موارد باعث عوض شدن جهت و محور ناخن می شود.
چسب هایی که برای این کار استفاده می شوند پس از مدتی برای افرادی که از ناخن مصنوعی استفاده می کنند عوارضی را به همراه خواهند داشت که از آن جمله می توان به خالی شدن ناخن های طبیعی، سوراخ شدن، چروکیده و شکننده و بدرنگ شدن ناخن ها اشاره کرد.