به گزارش سلام نو، اکوسیستم کارآفرینی مرکز سینتک شامل پیش شتاب دهنده، شتاب دهنده و مرکز رشد با هدف تکمیل چرخه تبدیل طرحها و پروژههای دانش بنیان است که به طور ویژه می توان به پروژههای تحقیقاتی در دست انجام مراکز تحقیقات دانشگاه اشاره کرد. این مجموعه تلاش می کند با افزودن توانایی های مفید به استارتآپها از راه ایجاد بستری مناسب همچون فضای کار اشتراکی و خلاقانه، جامعهای از محققین و اساتید با تخصص های متنوع، سرمایه اولیه و ارائه آموزش های لازم شرایطی را برای رشد و پیشرفت استارتآپهای دانش بنیان فراهم سازد.
امیر غیاثوند اظهار کرد: «سینتیک»، مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است که در سال 1390 با تجمیع مراکز تحقیقاتی دانشگاه که در حوزههایی همچون رباتیک و هوش مصنوعی، مکانیک و خودرو، علوم شناختی و مدیریت فعالیت میکردند، آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: در این مرکز تبدیل شدن به یکی از بزرگترین اکوسیستمهای کارآفرینی دانشگاهی به عنوان چشم انداز تعریف شده است؛ همچنین این مرکز خلق یک اقتصاد پر جنب و جوش برآمده از تحقیقات و فعالیتهای خود را پیگیری میکند.
این درحالیست که به نظر می رسد به دلیل تحریم ها، پروژه تولید خودروهای برقی در کشور به کندی پیش می رود و تقریبا تمامی خودروهای برقی در دست ساخت این روزها با مشکلات ناشی از تحریم های صنعت خودرو دست و پنجه نرم می کنند./دیجیتو