به گزارش ایسنا، به مناسبت هفته محیط زیست، امروز (۲۲ خرداد)، جمشید محبتخانی - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور- به همراه منوچهر فلاحی - معاون یگان محیط زیست و تعدادی از کارکنان روابط عمومی سازمان محیط زیست در خبرگزاری ایسنا حضور یافت و ضمن بازدید از تحریریه سرویس اجتماعی، به تشریح مشکلات و اولویتهای محیط بانی، به سوالات خبرنگاران ایسنا نیز پاسخ داد که مشروح آن طی روزهای آتی منتشر میشود./ایسنا
به گزارش سلام نو، سرهنگ جمشید محبتخانی امروز همزمان با هفته محیط زیست با بیان اینکه تا زمانی که من در یگان محیط زیست هستم اجازه نمیدهم که حقوق محیطبانان تضییع شود، با اشاره به آخرین وضعیت پرونده سعید مومیوند -محیطبان استان همدان- که در سال ۹۷ محکوم به اعدام شد، گفت: اتفاق مربوط به این محیطبان در سال ۹۵ رخ داده بود اما من در سال ۹۶ بعد از قرار گرفتن در جایگاه فرماندهی یگان محیط زیست این موضوع را بررسی کردم.
وی ادامه داد: بعد از بررسیهای متعدد و بازدید از صحنه حادثه، متوجه شدم که صورتجلسه مربوط به این حادثه بهدرستی و با دقت تنظیم نشده است و بر اثر همین اشتباه، محیطبان هم محکوم به اعدام شده بود.
فرمانده یگان محیط زیست کشور با اشاره به ورود مستقیم خود برای پیگیری پرونده محیطبان مومیوند، گفت: در سفرهایی که به استان همدان در این باره داشتم، علاوه بر بازدید از صحنه وقوع حادثه، بارها با قاضی پرونده صحبت کردم و در نتیجه پیگیریهای مکرر خوشبختانه حکم اعدام محیطبان مومیوند شکسته و نقض شده است و محیطبان مومیوند میتواند با سپردن قرار وثیقه به ارزش پنج میلیارد تومان آزاد شود.
محبتخانی در پایان ضمن تشکر از مسئولان دستگاه قضا که امکان بررسی مجدد این پرونده را فراهم کردند، گفت: خوشبختانه این پیگیریها به نتیجه نشست به نحوی که مسئول دفتر حقوقی استان همدان چند روز پیش با یگان محیط زیست تماس گرفت و خبر داد که حکم محیطبان مومیوند شکسته و قرار بازداشت به قرار وثیقه تبدیل شده است.
به گزارش ایسنا، در سال ۹۵ محیطبانان ادارهکل حفاظت محیط زیست استان همدان در منطقه محافظتشده «نشر»، شاهد حضور فردی مسلح در این منطقه چهارگانه محافظت شده میشود. خودرو آنها که پیکان بوده را توقیف میکنند و یکی از دو سرنشین متواری میشود و محیطبان پس از اخطار فراوان اقدام به شلیک هوایی میکند اما با توجه به ناهموار بودن زمین و شرایط منطقه این تیر ناخواسته به فرد خاطی اصابت میکند. فرد مجروح متأسفانه پس از گذراندن ۱۷ روز کما، جان خود را از دست میدهد و پس از دو سال رأی قصاص نفس برای محیطبان صادر و محیطبان در سال ۹۷ به اعدام محکوم شد.