سلول های خونی که کمک به لخته شدن خون می کنند را پلاکت می گویند که حفظ سطح مناسب آن برای بدن و عملکرد طبیعی آن بسیار مفید و مهم است.

فولات یکی از ویتامین های گروه ب است که باعث سلامتی گلبول های خون می شود. برخی از پزشکان درصورت نیاز برخی از افراد، شکل مصنوعی فولات را که فولیک اسید هستند برای آن ها تجویز می کنند.

طبق گفته سازمان بهداشت، میزان نیاز روزانه افراد به فولات حداقل چهارصد میکروگرم برای افراد بزرگسال و برای زنان باردار نیز حداقل ششصد میکرو گرم است که غذاهای دارای فولات می تواند تأمین کننده پلاکت های مورد نیاز بدن باشند.

برخی از غذاهایی که دارای فولات هستند عبارتند از:

سبزی هایی که برگ سبز تیره و پهن دارند. مانند اسفناج و کلم فندقی

جگر گوساله:

جگر گوساله، منبع مفید و مهمی برای تأمین پلاکت خون است.

لوبیا چشم بلبلی

غلات صبحانه غنی شده و جایگزین های لبنیات از دیگر منابع مفید و مهم برای تأمین پلاکت های خون در بدن هستند.

برنج

مخمر

به این نکته باید توجه کرد که افراد نباید بیش از اندازه مکمل یا غذاهای غنی شده به منظور تأمین اسید فولیک مورد نیاز بدن مصرف کنند؛ زیرا باعث می شود که عملکرد ویتامین ب۱۲ دچار اختلال شود اما مواد غذایی دارای فولات می تواند برای بدن و تأمین پلاکت های خون بسیار مفید و مهم باشد.

برخی از افراد مبتلا به ترومبوسیتوپنی هستند. یعنی تعداد پلاکت خون آن ها پایین است و این موضوع حتی باعث بستری شدن آن ها شده است و با مراجعه به پزشک بدنبال استفاده از روش هایی برای افزایش سطح پلاکت خون می باشند.

افرادی که دارای سطح پلاکت خون پایینی هستند می توانند با مصرف موادغذایی طبیعی به افزایش پلاکت خون خود کمک کنند.

در این مطلب به مواد غذایی سرشار از فولات به عنوان منبع مفید برای افزایش طبیعی پلاکت خون اشاره می کنیم و در مطالب بعدی درمورد مواد غذایی مفید و مهم دیگر بیشتر خواهیم نوشت.

مواد غذایی سرشار از فولات

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***