به گزارش سلام نو، در این دیدار دکتر طالبی به بیان زمینهها و ظرفیتهای همکاری دانشگاه اصفهان با سازمان ملل پرداخت و کنفرانس اقتصادی توسعه پایدار و همکاریهای منطقهای را فرصتی مناسب برای شروع همکاریهای علمی دانشگاه و این مراکز پژوهشی اعلام کرد.
وی همچنین ضمن معرفی دانشگاه اصفهان بهعنوان یکی از دانشگاههای برتر کشور، به دایر بودن قطب علمی اقتصاد بینالملل این دانشگاه اشاره و از تحکیم روابط دانشگاه با سازمان ملل استقبال و بر توسعه این روابط تأکید کرد.
در ادامه دکتر "میکیچ" مدیر کمیسیون اجتماعی و اقتصادی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل توضیحاتی در خصوص فعالیتهای این کمیسیون ارائه و بیان داشت: کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه بهعنوان مرکز همکاریهای منطقهای سازمان ملل متحد در ترویج همکاری بین کشورها برای دستیابی به توسعه فراگیر و پایدار، فعالیت دارد واسکاپ با در برگرفتن ۵۳ کشور عضو و ۹ عضو وابسته، بزرگترین پلتفرم بینالمللی بین دولتی است و بهعنوان بزرگترین اتاق فکر منطقهای تلاش دارد تا با فراهم آوردن تحلیلهای کاربردی برای کشورها آنها را در مسائل اقتصادی، اجتماعی و محیطزیست منطقه یاری کند.
وی ادامه داد: تمرکز استراتژیک این کمیسیون بر تحقق برنامههای توسعه پایدار است که با حمایت از همکاری و همگرایی منطقهای برای واکنش به آسیبپذیریهای مشترک، همکاریهای مالی و همگرایی بازارها است. همچنین این کمیسیون برای دولتها خدمات مشاورهای بهمنظور سیاستگذاری، ظرفیتسازی و کمک فنی در جهت دستیابی به توسعه پایدار و جامع کشورها فراهم میآورد.
سپس "هونگجو هام"، مسئول کمیساریای سازمان ملل با اشاره به سیل اخیر در کشور اشاره کرد: اینگونه رویدادها مخاطرهای برای دستیابی به توسعه پایدار است.
وی به نقش ایران در منطقه خاورمیانه و طبیعت زیبای شهرهای مختلف در ایران اشاره کرد و مهمترین مسئله را منابع طبیعی و محافظت از آن معرفی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، "هام" با اشاره به نقش دانشگاه اصفهان بهعنوان مرجع علمی شبکه آموزش و پژوهش در زمینهٔ تجارت آسیا – اقیانوسیه و ESCAP به نقش محوری این دانشگاه در پژوهشهای علمی با همکاری این مرکز در زمینهٔ توسعه پایدار تأکید کرد./ایسنا