جالب است بدانیم که برخی از روانشناسان کودک نیز بر این باور هستند که راهکار مناسب برای عدم بیان حرف های زشت کودک به بازی گرفتن این حرف ها می باشد. به عبارت سادهتر باید یادآور شد که کودک زمانی که کلمات زیر را بیان می کند قصد دارد تا توجه و یا عصبانیت والدین را جلب کند از این رو توصیه می شود به فرزند خود این فرصت را بدهید همچنین بهتر است زمانی را برای بازی با ناسزا ها اختصاص دهید.
در پایان باید خاطرنشان کرد که در تمام موارد والدین الگوی مناسبی برای کودکان هستند بنابراین بهتر است والدین به هنگام گفتگو و یا شوخی های خود دقت بیشتری داشته باشند همچنین در انتخاب بازی های کودکان نیز وسواس بیشتری را انجام دهند.
گفتنی است مقابله با کودک و یا تنبیه او برای عدم بیان کلمات زشت می تواند تاثیر منفی بر جای بگذارد به گونهای که این احتمال وجود دارد که کودک بیشتر این کلمات را تکرار کند چرا که هیچ گله تنبیه نمی تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
به طور کلی باید در نظر داشت که برخی از والدین قطع رابطه با دیگران را عاملی برای پاک کردن کلمات زشت از ذهن کودک می دانند اما این در حالی است که این راهکار نه تنها مناسب نیست بلکه میتواند با تبعات منفی بسیاری نیز همراه باشد.
از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد که برخی از روانشناسان کودک بر این باور هستند که نادیده گرفتن حرف زشت خود می تواند تاثیر بسزایی در نگفتن این کلمات اصلی کودک داشته باشد اما این در حالی است که باید یادآور شوم که کودک بسیار باهوش است و این عدم برخورد و یا عدم واکنش را خود نوعی تایید قلمداد میکند بنابراین این احتمال وجود دارد که دوباره بخواهد کلمات زشت را به کار ببرد.
پر واضح است که برخورد آگاهانه می تواند تاثیر به سزایی در عدم بیان کلمات زشت از سوی کودک داشته باشد به عنوان مثال زمانی که با کودک تنها بودید و او حرف زشتی را بیان کرد با او صحبت کنید و بگویید آیا معنی این کلمه را میدانند و میداند که باید در چه جایی این کلمه عنوان شود و با توضیحات کامل به او بفهمانید که این کلمه را نباید بیان کند.