گفتنی است که طالبی به دلیل برخورداری از پتاسیم بالا خود می تواند عاملی موثر برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و یا فشار خون باشد.
از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد که طالبی سرشار از کلسیم منیزیم و فسفر نیز می باشد که این موارد نیز تأثیر چشمگیری در کاهش عدم احتمال به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا دارد از این رو توصیه می شود افرادی که در معرض ابتلا به این بیماری ها هستند مصرف طالبی را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این مهم دست یافت که استفاده از عصاره طالبی نقش بسزایی در ترمیم دیواره آئورت دارد از این رو مصرف طالبی می تواند گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی باشد.
لازم به ذکر است که طالبی سرشار از ویتامین A نیز می باشد که این خود می تواند عاملی برای افزایش قدرت بینایی و همچنین کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا نیز شود از این رو توصیه می شود افرادی که زمینه ابتلا به بیماری فشار خون را دارند نیاز به مصرف طالبی روی بیاورند.
آنچه مسلم است مصرف طالبی خود می تواند یکی از میوه های مناسب در فصل تابستان باشد چرا که در رفع تشنگی بسیار موثر می باشد اما این در حالی است که باید متذکر شد استفاده از طالبی برای افرادی که دارای رژیم های غذایی برای کاهش وزن به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که طالبی به دلیل شیرین بودن خود می تواند عاملی برای افزایش وزن نیز باشد.
شایان ذکر است که مصرف طالبی برای افراد مبتلا به دیابت نیز توصیه نمی شود چرا که مصرف این میوه خود می تواند عاملی برای افزایش قند خون در این افراد شود.
پر واضح است که بسیاری از کارشناسان تغذیه بر این باور هستند که استفاده از طالبی خود میتواند باعث افزایش ایمنی بدن نیز شود به گونه ای که احتمال ابتلا به سرماخوردگی و یا سایر بیماری های عفونی نیز کاهش می یابد.
در پایان باید خاطر نشان کرد که مصرف شکر به همراه طالبی به هیچ وجه توصیه نمی شود از این رو اگر تمایل به نوشیدن آب طالبی داریدمی توانید از عسل طبیعی به جای شکر استفاده کنید همچنین در صورت امکان از خرید آب طالبی های باز و غیر بهداشتی که در مغازه ها نیز خودداری کنید.