گفتنی است با توجه به اینکه فشار خون یک بیماری مزمن است که بیماران نیاز به مصرف طولانی مدت داروهای کنترل کننده فشار خون دارند از این رو احتمال از دست دادن حس چشایی در آنها بسیار بالا می باشد.
به طور کلی باید در نظر داشت که استفاده از برخی از داروها مانند کاپتو پریل در صورت مصرف طولانی مدت باعث کاهش زینک ( روی) در بدن و به دنبال آن باعث کم شدن ادراک طعم و مزه غذا می شود.
کاپتو پریل، دارویی است از دسته داروهای مهار کننده آنژیوتانسین که با مهار ساخت آنژیوتانسین باعث گشادی عروق و کاهش فشار خون میشود. این دارو برای درمان فشار خون بالا، نارسایی احتقانی قلب، مشکلات کلیه ناشی از دیابت و بهتر شدن کیفیت زندگی پس از حمله قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد که زینک یکی از عناصر طبیعی و مورد نیاز بدن است. وجود زینک برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود رشد و سلامتی نوزادان و کودکان، پیشگیری از عفونتهای دستگاه تنفسی، بیماری التهابی روده، اختلال بیش فعالی، افزایش توانایی باروری در زنان ضروری است. از آنجا که بدن انسان مقدار زیادی زینک را ذخیره نمیکند، باید به طور منظم از طریق رژیم غذایی مصرف شود. زینک به طور معمول در غذاهایی مانند گوجه فرنگی، گوشت قرمز، مرغ و ماهی، حبوبات، آجیل مانند بادام زمینی و بادام وجود دارد.
در پایان باید یادآور شد که افرادی که برای مدت زمان طولانی داروهای فشار خون مصرف میکنند ممکن است حس چشایی خود را از دست بدهند از این رو باید اقدام به مصرف روزانه زینک نمایند تا از این طریق عوارض ناشی از استفاده قرص های فشار خون را تا حد زیادی کاهش دهند.