به گزارش سلام نو، حسن پلاک افزود: به رغم اعلام آمادگی یک هزار و 500 موکب دار دارای شناسنامه برای شروع فعالیت در مناطق سیل زده بنا به هماهنگی های لازم با استانداران و دیگر مسئولان مربوطه 230 موکب تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روز فعالیت داشتند.
وی اضافه کرد: با توجه سازماندهی و انجام اقدامات اولیه موکب های یادشده در بخش ها و مناطق روستایی، شهری و حتی صعب العبور در استان های خوزستان، لرستان، گلستان و ایلام مستقر شده و به ارایه خدمات مشغول بودند.
وی تاکید کرد: خدمات ارایه شده با کمک های مردمی و خیرین به انجام رسیده است و همچنان نیازمند حمایت های مردمی از طریق کد دستوری #233* ( ستاره، دویست و سی سه، مربع) هستیم.
پلارک گفت: اکثر موکب های یادشده بنا به اعلام مسئولان مربوطه مبنی بر عدم نیاز به فعالیت آن ها در شرایط کنونی جمع آوری شده و تنها به درخواست استاندار لرستان تعدادی از موکب های اربعینی در روستاهای دور افتاده مشغول طبخ و توزیع غذای گرم هستند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات افزود: ارایه کمک های مردمی به این ستاد از جایگاه ویژه ای به ویژه در آیین ملکوتی اربعین و این گونه حوادث برخوردار است، هم اکنون به صورت روزانه 7 هزار پرس غذای گرم در سه وعده غذایی بین روستاهای دورافتاده استان لرستان تا عادی شدن اوضاع، طبخ و توزیع می شود.
«در پی وقوع بارشهای سنگین و کمسابقه از ابتدای امسال در استانهای شمالی، غربی و جنوب غربی کشور و به دنبال آن جاری شدن سیلاب در این مناطق، خسارات جانی و مالی فراوانی به بسیاری از مناطق مختلف کشورمان وارد شده است که در این میان، استان های گلستان، خوزستان، لرستان و فارس، بیشترین آسیبها را متحمل شدهاند.»/ایرنا