تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: مدیریت فراکسیون امید داری ضعف های جدی است که عملکرد این فراکسیون را با مشکلات جدی رو به رو کرده است.

به گزارش سلام نو، سه سالی می شود که از تشکیل فراکسیون امید می گذرد فراکسیونی که مدعی بود اکثریت کرسی های مجلس را در اختیار خود دارد اما نتوانست در حد ادعای خود ظاهر شود، همین مسئله کافی بود که از نظر مردم نیز نمره قبولی کسب نکند حال این سوال پیش می آید با عملکردی که این فراکسیون از خودش نشان داد، مردم دوباره به لیست انتخاباتی مورد حمایت جریان اصلاحات رای می دهند یا خیر ؟

ناصر ایمانی، تحلیل گر مسائل سیاسی  به پرسش هایی در رابطه با فراکسیون امید پاسخ داد.

پس از سه سال که از تشکیل فراکسیون امید در مجلس می گذرد شما عملکرد این فراکسیون را چطور ارزیابی می کنید؟

این فراکسیون عملا در صحنه مجلس فعلی نتوانست موفق باشد، شاید اگر بخواهم مقایسه کنم، اقلیت اصلاح طلبان در مجلس قبلی، به مراتب تاثیرگذارتر بودند تا فراکسیون امید در مجلس دهم. فراکسیون امید تعداد زیادی عضو در مجلس دارد و اعضای این فراکسیون خودشان در ابتدا اعتقاد داشتند که اکثریت مجلس هستند اما عملا میزان تاثیرگذاری آنها در صحنه مجلس بسیار محدود و کم بود؛ در واقع اصلاح طلبان نتوانستند آن طور که باید در تحولات مجلس و طرح ها و لایحهها تاثیرگذار عمل کنند.

به نظر شما چرا صدای پایداری ها در مجلس بلندتر از صدای فراکسیون اصلاح طلبان است؟

این موضوع یکی از دلایل ضعف فراکسیون امید هست که یک چند نفری از اقلیت های جریان مقابل توانستند عملا صحنه گردانی تبلیغاتی مجلس را به دست گیرند، من فکر می کنم مدیریت این فراکسیون دچار ضعف های بسیار جدی بوده است. از طرفی دیگر نحوه ی ورود افراد به این فراکسیون مورد تامل است یعنی در واقع افرادی در لیست اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس قرار گرفتند که اساسا اصلاح طلب نبودند، صرفا به خاطر آن که بتوانند به مجلس راه پیدا کرده و از فضای موجود میان مردم در مقطع زمانی استفاده کنند؛ خودشان را اصلاح طلب معرفی کردند و در لیست اصلاح طلبان قرار گرفتند اما هنگامی که به مجلس که آمدند؛ فراموش کردند که باید در فراکسیون اصلاح طلبان حضور پیدا کنند و آنهایی هم که حضور پیدا کردند انگیزه ی جدی برای اینکه به عنوان یک اصلاح طلب در مجلس عمل کنند، نداشتند؛ در مجموع حاصل مدیریت ضعیف و افراد کم انگیزه در میان اصلاح طلبان، این شد که شاهدش هستیم. مشابه چنین فراکسیونی در ادوار گذشته مجلس بسیار کم سابقه بود، به این معنا که یک فراکسیونی این تعداد عضو داشته باشد و در تحولات مجلس اینقدر بی تاثیر باشد.

در انتخابات بعدی مجلس آیا مردم دوباره به اصلاح طلبان رای می دهند؟

پاسخ به این سوال بسیار سخت هست یعنی اگر بر اساس الآن بخواهیم قضاوت کنیم خیر. مردم خیلی روی‌گردانی حزبی از اصلاح طلبان دارند هم به خاطر عملکرد دولت و هم به خاطر عملکرد فراکسیون امید. امروز وضعیت اصلاح طلبان در افکار عمومی متاسفانه وضعیت خوبی اصلا نیست یعنی به تعبیر بهتر حال جریان اصلاح طلب اصلا حال مساعدی نیست.

اصلاح طلبان چه کاری باید انجام بدهند که حالشون یک حال خوب و مساعدی شود؟

الآن فرصت بسیار محدود است و امسال هرگونه تحولی از سوی نمایندگان مجلس صورت بگیرد حمل بر انتخاباتی بودن آن حرکت است و نه تنها اثری مثبت ندارد بلکه ممکن است اثر منفی هم داشته باشد. بنابراین خیلی الان برای این کار دیر است و مسئله سرنوشت اصلاح طلبی خیلی مربوط به مجلس و فراکسیون امید نیست و عمده ی سرنوشت اصلاح طلبان در مدیریت اجرایی کشور و در دولت رقم می خورد. این جاست که اصلا خوب نیست و ناراحتی شدیدی وجود دارد. البته در داخل مجلس هم هیچ حرکت جدی از سوی اصلاح طلبان ندیدم بنابراین هم در تنظیم قواعد و قوانین در مجلس و هم در امور اجرایی، اصلاح طلبان عملکرد موفقی نداشتند و خیلی کار خاصی نمی توانند بکنند امسال هم که از نظر وزیر اقتصاد سال سختی است، باید دید صندوق های رای چه جوابی به ما می دهند. /خبرانلاین

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***