به گزارش سلام نو، بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران در صد و سی و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۲ هزار و ۶۸ میلیارد تومان در هشت سال براساس تبصره سه به ما تحویل داده شده است، براساس ماده هفت سال گذشته به ما ۵۹ میلیارد تومان داده شده است.
بختیاری افزود: تا به حال براساس تبصره سه ۲ هزار و ۶۹ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران افزود: در بحث آب و فاضلاب ۸۷۵ میلیارد تومان در موضوع آب مصرف شده است و کل مبلغی که بابت فاضلاب گرفته شده هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده که جمع آن همان ۲ هزار میلیارد میشود.
وی تصریح کرد: در این هشت سال ۳ هزار و ۱۲ میلیارد کل هزینه کرد ما در بخش آب بوده است که از این مبلغ ۸۵۰ میلیاردش از بحث تبصره ۳ درآمدزایی شده است.
بختیاری افزود: در پروژههای بخش آب بر روی سه محور از جمله کاهش هدر رفت آب، بهبود کیفیت آب و کاهش برداشت از منابع زیرزمینی متمرکز شدیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران گفت: ما در بارشهای اخیر با هماهنگیهای انجام شده کوچکترین مشکلی نداشتیم.
وی ادامه داد: ما در روز ۱۲ فروردین به مدت ۱۸ ساعت هفتاد درصد ورودی آب شهر تهران را از دست دادیم اما دلیل مخازن ایجاد شده در شهر تهران با مشکل قطعی آب مواجه نشدیم.
بختیاری گفت: ما ۱۸ ساعت ورودی آب شهرمان کامل قطع شد و سد امیرکبیر و لتیان را از دست دادیم زیرا کدورت آب افزایش یافته بود و تصفیه خانه ما امکان تصفیه نداشت و کدورت آب به ۳۰ هزار رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران گفت: نه تنها قطعی آب نداشتیم بلکه کمبود فشار هم نداشتیم.
وی گفت: ما به واسطه مخازن آبی که طراحی و اجرا شده است می توانیم ۱۵ ساعت آب شهر را تأمین کنیم در حالی که در دنیا این عدد ۲۴ ساعت است.
بختیاری افزود: برای کاهش هر یک درصد هدر رفت آب در تهران ۳۷۵ میلیارد تومان هزینه نیاز است و این در حالی است که یک درصد هدر رفت آب در تهران برابر با ۱۰ میلیون متر مکعب آب می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران گفت: در سال ۸۸ هدر رفت آب در تهران به میزان ۳۰ درصد بود که امروز به ۲۲ درصد رسیده است و این در حالی است که نرم جهانی هدر رفت آب بین ۱۴ تا ۱۵ درصد است./فارس