به گزارش سلام نو، امیر حیاتی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای مازندران در دیدار با رئیس و جمعی از انجمن کارآفرینان و کارفرمایان شهرستان بابل در دانشگاه فنی و حرفهای الزهرا بابل با بیان اینکه دانشگاهی که مشکل فارغالتحصیلان و جامعه را حل نکند، دانشگاه نیست، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای میتواند با آموزش مهارتهای کاربردی مشکل بیکاری را حل کند.
وی با تاکید بر اینکه باید سعی کنیم دانشگاه بیشتر به صنعت نزدیک شود، افزود: اگر چالشهای موجود بر سر راه ارتباط دو سویه دانشگاه و صنعت رفع شود قطعاً نیروی کار با مهارتی به جامعه وارد خواهد شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای مازندران تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، کسب مهارتها در سیستم آموزش و پرورش است.
* فرد بیکار «بمبی» برای جامعه است
در ادامه محمدصادق رمضانپور، «رئیس انجمن کارآفرینان و کارفرمایان شهرستان بابل» نیز با بیان اینکه انجمن کارآفرینان و کارفرمایان تنها تشکل فعال کارفرمایان استان مازندران است، افزود: در سال گذشته برای نخستین بار جلسه ستاد مقاومتی با حضور رئیسکل دادگستری مازندران و با پیگیری انجمن کارآفرینان در بابل برگزار شد.
وی افزود: هر چند امسال سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شد اما متأسفانه دولتمردان تاکنون در تحقق شعار سال موفق نبودند.
رئیس انجمن کارآفرینان بابل خاطرنشان کرد: در بسیاری از شهرها پروندههای بسیاری از ورشکستگی تولیدکنندگان در دستگاه قضائی مطرح بوده اما در شهرستان بابل به دلیل همدلی و همبستگی تولیدکنندگان این موضوع بسیار کمرنگتر است.
رمضان پور با بیان اینکه معتقد به ارتباط صنعتگران و تولیدکنندگان با دانشگاه هستیم، خاطرنشان کرد: با رصدی که از دانشگاه الزهرا بابل داشتیم، خلاقیت دانشجویان در این دانشگاه خوشبختانه امیدبخش است.
وی با بیان اینکه یک فرد بیکار «بمبی» برای جامعه است، اظهار کرد: با تعامل دانشگاه و صنعت زمانی که فرد با مهارت به جامعه وارد میشود بی شک شغلی نیز متناسب مهارتهای خود به دست میآورد در نتیجه بمب بیکاری خنثی خواهد شد.
* لزوم ورود مبحث مشتری مداری در دانشگاه
مریم طالبیان، «رییس دانشکده فنیوحرفهای الزهرا بابل» نیز با اشاره به اینکه دانشگاه باید با توجه به رسالتی که دارد، زمینهساز اثربخشی دستگاههای اجرایی کشور در جامعه باشد، گفت: در این راستا تلاش داریم ارتباط با صنعت و صنایع تولیدی برقرار شود تا علاوه بر اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی، واحدهای تولیدی نیز نیروهای کار خود را از دانشگاهها شناسایی کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به پتانسیل ما در زمینههای صنعت پوشاک، گرافیک، آیتی، حسابداری، کامپیوتر و طراحی انتظار داریم تولیدکنندگان و صنعتگران بیشتر ما را بشناسند.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران الزهرا بابل با اشاره به اینکه هدف ما وارد کردن مبحث مشتری مداری در دانشگاه است، خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده، قول مساعد افزایش ۳ رشته را برای مهرماه سال ۹۸ گرفتیم.
در حال حاضر هزار و ۲۹۰ دانشجو در ۱۱ رشته کاردانی و کارشناسی در دانشکده فنی و حرفهای دختران الزهرا بابل تحصیل میکنند./ایسنا