جالب است بدانیم که برای خشک کردن آلبالو باید در ابتدا آلبالوها را پاک کرده بدین صورت که دم آلبالوها را گرفته و بعد آنها را شسته و بعد بر روی پارچه تمیز بریزید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید.
لازم به ذکر است پس از دو روز به راحتی با فشار دست هسته آلبالوها خارج می شوند بدون این که کوچک ترین آسیبی به بافت آلبالو برسد.
باید در نظر داشت که خشک کردن آلبالو با هسته چندان مناسب نیست چرا که می تواند باعث آسیب رساندن به دندان شود هر چند برخی بر این باور هستند خارج کردن هسته باعث تغییر شکل ظاهر آلبالو خواهد شد.
بدیهی است یکی دیگر از روش های خشک کردن آلبالو بدین طریق می باشد که در ابتدا دم آلبالوها را گرفته و سپس بشویید.
مرحله بعد به آلبالوهای شسته شده نمک بزنید و آن ها را بر روی پارچه ای در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
جالب است بدانیم که مدت زمان قرار گرفتن آلبالو در نور خورشید بستگی به ذائقه فرد دارد بدین معنا که اگر آلبالوی خیلی خشک دوست دارید باید تا سه روز آلبالو را در مقابل نور خورشید قرار دهید در غیر این صورت مدت زمان قرار گرفتن در مقابل نور خورشید باید کمتر باشد.
بدیهی است پس از خشک شدن آلبالوها باید دوباره آن ها را آبکشی کرده و بعد مقداری نمک بر روی آنها زده و بعد یک ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.
شایان ذکر است که پس از خشک کردن آلبالوها، باید آنها را یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس بسته بندی کرد.
باید یادآور شد که پس از بسته بندی آلبالو ها تا یک هفته بعد از آن بهتر است آلبالوها را به صورت روزانه کنترل کنید تا در صورت وجود رطوبت دوباره آنها را خشک کنید چرا که وجود رطوبت می تواند عاملی برای خرابی آلبالو شود بنابراین برای جلوگیری از خرابی آلبالو باید دوباره آنها شسته و در مقابل نور خورشید قرار داده تا به صورت کامل خشک شود.
آلبالو های خشک شده را می توان برای تزین دسرها و یا کیک ها نیز استفاده کرد و یا همچنین برای تزئین بستنی نیز می توان از آلبالوی خشک شده استفاده کرد.
پر واح است که می توان آلبالو را جایگزین کشمش کرد بدین طریق که در غذاهایی که باید از کشمش استفاده کرد می توان به جای آن از آلبالوی خشک شده مصرف کرد.
در پایان باید یادآور شد که درآوردن هسته آلبالو می تواند تاثیر بسزایی در طعم و مزه آلبالو داشته باشد از این رو توصیه می شود قبل از خشک شدن کامل آلبالو هسته آن را خارج کنید.